مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن مالکین اصلی زمین ...

با سلام, اینجانب به همراه یک خواهر و یک برادر زمینی را را در سالهای 84 خریداری کردیم ولی به دلایلی در آن سال زمین را به نام مادر نوشته شد و در حال حاضر زمین به نام مادر هست و این 3نفر هیچ مالکیتی در زمین ندارند, ولی در 4 سال پیش به صورتی کلامی بنده سهم خواهر را خریدم
در حال حاضر تصمیم داریم برای این معامله و برای جلوگیری از اینکه بعداً مشکلی نباشد, برگه ای نوشته بشه
مسئله اصلی که وجود دارد مالک زمین مادر هست, چطور امکان هست که برگه ای نوشت که ارزش و قدرت ارائه ب مراجع قضایی را داشته باشد
چطور امکان دارد مالکیت این سه شخص را مشخص کرد, نه به صورت حضور در دفتر دفاتر رسمی, صرفاً با نوشته قابل ارائه و معتبر باشد

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

مادر سهم هر کسی را به مالک اصلی صلح نماید