مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

درود بر شما
بند به همراه برادرم برج چهار 97 تصمیم به همکاری در زمینه تولید کابین های روشویی گرفتیم و در ابتدای کار در خصوص نوع سهم هر شخص از درآمد کار تصمیم بر این شد که بنده به ازای ارائه تخصص و فن کار سهم 30درصدی از درآمد و فروش کالا ببرم و برادرم به ازای فروش 30درصد و به ازای سرمایه که از ایشون بوده 40درصد سهم داشته باشند تا به امروز به شکل های مختلف خواستن از این صحبت صرف نظر کنند و به بنده حقوق پرداخت کنند ولی بنده پای حرفی که اول زده شده پافشاری کردم ولی بردارم الان مدعی شده که اگر خواهان سهم 30 درصدی هستم باید 30 درصد از مخارجی که تا به اینجای کار شده را پرداخت کنم تا بهم تعلق بگیره
سوال من اینجاست که مخارجی که تا الان شده از جمله پرداخت حقوق نیرو اجاره کارگاه و هزینه های جانبی جزء سرمایه ای که باید ایشون پرداخت میکردن میشود یا خیر ؟
آیا باید سرمایه مشخصی در ابتدای کار در نظر گرفته میشد یا ایشون باید تا وقتی که کار به سود دهی برسد هزینه های تولید رو پرداخت کنند؟