مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه ارث

درود، بعد از فوت پدر بزرگم و پیدا نشدن وصیت نامه ورثه خودشون تصمیم گرفتن یک باغی که وجود داشت بین خودشون تقسیم کنن.
باغ فوق الذکر به متراژ دو هزار و هفتصد متر هست که پدربزرگم وقتی زنده بود چهارصد و پنجاه متر از اون رو برای پدرم تعیین کرد و در یک برگه دست نویس که همه ورثه هم امضا کردند موقعیت مکانی زمین رو مشخص کرد.
اما پدرم زمین رو محصور نکرد و بعد از فوت پدربزرگم، عموها و عمه هام با سوء استفاده از اعتماد پدرم این چهارصد و پنجاه متر رو حق کل ورثه دونستند و بعدش کل باغ بین همه تقسیم شد.
و فقط شفاهی گفته شد که در عوض آن در زمین و باغ دیگری این چهارصد و پنجاه متر برای پدرم جبران بشود.
بعدش یک تقسیم نامه دست نویس تهیه کردن و همه امضا کردن از جمله پدرم و اون موقعیت مکانی که پدربزرگم به پدرم زمین داده بود الان افتاده دست عموم.
حالا بعد از گذشت چهار سال متوجه شدیم که طبق گفته خودشون در جای دیگر این متراژ زمین رو به ما نمیدن.
سوالم اینه درسته پدرم تقسیم نامه رو امضا کرده و اون قسمت الان دست عمو ی من هست اما هیچ جایی از اون ذکر نشده که پدرم از زمینی که پدربزرگم در زمان حیات به او داده گذشت کرده.
من میتونم تقاضای ابطال تقسیم نامه رو داشته باشم؟ یا به خاطر امضای پدرم اصلا نمیشه کاری کرد؟
لطفا یه راه جلوی پام بذارید که بتونم حق مون رو پس بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پدر شما با توجه به نوشته ای که با عموها امضا نموده اند مالک، ملک موخر است و در صورتی عموها ملک را تحویل ننمایند الزام آنها به تحویل مبیع متصور است. لذا لازم است جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر مستندات ابرازی و دلایل دارین دادخواست ابطال بدهین