مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن سند

سلام من و همسرم حدودا 3سال پیش نصف نصف یه واحد آپارتمان خریدیم و 70 میلیون تومن از بانک مسکن وام اوراق برداشتیم الان 8ماهه همسرم فوت کردن و من مجبورم خودم قسط رو پرداخت کنم مهریم 214 سکه بهار آزادیه که گذاشتم اجرا همسرم به غیر اون 3دانگ خونه یه ماشین دارن که حکم توقیف اونو گرفتم ولی برا خونه نتونستم توقیف بگیرم چون میگن تو رهن بانکه و باید فک رهن بشه میخواستم ببینم برا فک رهن حتما باید پدر مادرش هم باشن چون جزء وراثن و زنگ زدم بانک گفتن دقیقا نمیدونن و از یه مشاوره حقوقی سوال کنم راستش ما سر همین قضیه ارث و مهریه بشدت دعوا کردیم با خانواده همسر مرحومم و اصلا رفت و آمد ندارم باهاشون میخواستم بدونم خودم برا فک رهن میتونم اقدام کنم یا باید بابا مامانشم باشن
لطفا منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

قطعاً توقیف عین مرهونه مقدور نیست ولی برای فک رهن نیازی به حضور کل وراث راهن نیست و شما شخصاً امکان پرداخت تتمه تسهیلات را دارید ولی بعداً بعنوان پرداخت دیون متوفی میتوانید از دیگر وراث به نسبت سهم الارث ایشان مطالبه نمایید.