مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

سلام طرف دو دفعه به بنده اتهام زده و دفعه قبل خانوادگی با بنده درگیری داشتن و من افترا زدن به خاطر فامیلی شکایت نکرده و مهلت اثبات دادم اما آنها از کاری که کرده بودن پشیمان بودن و میگفتن اشتباه کردیم و من شکایت کردم و آنها زدن زیرش و قسم و قرآن دروغ خوردن و بنده هم همسایه ها برایم شهادت نمیدادن و قاضی پرونده ام بدون احضار پرونده رو مختومه کرد و رای قرار منع تعقیب صادر کرد بعد از اون طرف با زنگ زدن تهدید می‌کرد و می‌گفت از در خونمونم حق نداری رد بشی وگرنه یک اتهام دیگه بهت میزنم رفتم پیش دادستانی و بهش گفتم دادستانی با خنده گفت ما که نمی‌توانیم صداتو تو این همه شماره پیدا کنیم تو مخابرات و گفت خودت صداشو ضبط کردی و من هم گوشی صدا ظبط کن نداره و هیچی بعد از چند روز پسرش از در خونه رد میشد و جلوشو گرفتم و با من درگیر شد و به من می‌گفت برین دادگاه شکایت کنید و نمی دانم پدرم آشنا داره پول میدهوو کسی نمیتونه کاری بکنه باهامون هیچی فرداش رفتم گفتم آقای قاضی پسرش در خونه میاد و مسخره می‌کنه میگه دادگاه فلانه و پدرم رشوه داده قاضی اصلا توجه نکرد گفت غلط کرد با تو و غیرههه هم اتاقیش صدام کردو کامپیوتر و نگاه کردو گفت پرونده ات مختومه شده و بعد همکار کناریشم پرونده ام رو در آورد نگاهی به من کردو گفت می‌دونی اینی که ازش شکایت کردی پسرعمومه و گفتم منظور گفت هیچی فقط اینو بدون هیچی توجه نکردم و رفتم تا دو سه ماه دیگر دوباره با زنش در خونمونم گرفته و با برادرم درگیر شده و عینک برادرم را شکستن و اون دقیقه گرفتیمش و زنگ زدیم صدو ده و اونم با خنده می‌گفت مهم نیست برام تا صد وده اومد همسایه ها بردنش بیرون و صدوده هم به ما میگه من قاضی که نیستم برین شکایت کنین و حتی پیش دادستانی هم رفتیم دادستانی هم میگه این بحث ساده و اس جرم نیست و اعتراض کردم گفت برین شکایت کنین ما بررسی میکنیم و اینکه این کار بحث ساده است که دادستانی میگه درسته یا نه حتی مدارکمونم رد کرد تو سایت سام عدلم شکایت کردیم پرونده مون فردا ابلاغیه اومد رفته شورای حل اختلاف بعد از سه ماه معطلی دوباره ابلاغیه اومده که رفته داد سرا و تا الان برادرم دو دفعه رفته یک دفعه میگن قاضی نیست و میگن براتون ابلاغیه میاد واقعا آدم نمیدانه چکارکنه اگر به حفاظت اطلاعات گزارش بدم بررسی میکنن و شمارش چنده چچوریه با تشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شکایت از قاضي دردی از شما دوا نمی کند. اختلاف شما با خویشاوند ریشه دار و گره خورده است از میانجیگری اشخاص مقبول دو طرف استفاده کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمانبر است منتظر باشید به شما ابلاغ میشود