مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله موتور سیکلت

به یک شخصی پشت تلفنی موتورم فروختم ولی طرف حسابم بعد گرفتن موتور و مدارک پول رو واریز نکرد و من الان از طرف کارت ملی و گواهینامه دارم ودوتا شاهد هم دارم
الان میتونم طرف شکایت کنم پولم رو یا موتورسیکلت رو باز خواست کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه فقط میتونید ثمن معامله را مطالبه کنید نه موتور سیکلت را

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان طرح دعوا متصور است