مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک

با سلام احتراما طی معامله‌ای فردی مبلغ 10میلیون چک در سال 98به ما داده که برای همین چک قراردادی هم نوشته شده مکتوب و با امضای صاحب چک و بعد به بانک مراجعه کرده وچک را طبق دستور قضایی سرقتی اعلام نموده و از طرفی می گوید مبلغ 10 میلیون را در وجه چک در بانک واریز و مسدود نمودم آیا این چک شامل تاخیر وتادیه می باشد چون قرارداد کتبی با امضای صاحب چک نیز دارد با تشکر

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام ، تاخیر تادیه با گواهی عدم پرداخت و از تاریخ صدور آن محاسبه میگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن رای و لاشه چک و شرایط پرونده بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید ‌چک باید پرداخت گردد مگر در مراجع قضایی ، سرقتی بودن چک احراز و اثبات گردد
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق رای وحدت رویه خسارت تاخیر تعدی از زمان سر رسید تا زمان دریافت محاسبه می‌شود