مشاوره حقوقی رایگان - جلب برای پیش قسط مهریه

باسلام و عرض ادب، در دادگاه بدوی اعسار مهریه، زوج محکوم به 14سکه پیش و هر پنج ماه یک سکه شد، با اعتراض زوج پرونده به دادگاه تجدیدنظر رفت و این حکم در تجدید نظر هم تایید شد، اینجانب زوجه برای دریافت پیش قسط باید به کجا مراجعه کنم، ایا همسرم میتونه میزان پیش قسط را ندهد با توجه به اینکه میگویند جلب را برای مهریه برداشتند امکان جلب برای ندادن پیش قسط وجو دارد،باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

پيش قسط بايد از طرف همسرتان پرداخت شود بهتره از اين بابت درخواست توقيف مالي( نقدي يا غير نقدي ) از ايشان را در دادگاه مطر ح كنيد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
تقاضای صدور اجرائیه کنید