مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم مواد مخدر

سلام از بنده 60 سانت مواد مخدر از نوع شیشه گرفتن

جریمه 6 میلیون 400تومن و 53 ضربه شلاق تعزیری حکم دادند

آیا بازداشت میشوم یا همان روز حکم اجرا میشود؟ موقع رفتن سند خونه پدرمم ببرم یا نیازی نیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موقع رفتن به مرجع قضایی، سند خانه پدر در معیت پدر در اختیار داشته باشید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. وثیقه ببرید. اگر محکومیت حبس نیز داشته باشید همانجا بازداشت صورت میگیرد و با وثیقه میتوانید تا اجرا آزاد شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر بازداشت نمی شوید منتظر ابلاغ اخطاریه دادگاه برای اجرای حکم باشید