مشاوره حقوقی رایگان - حذف پرونده در ثنا

سلام من یک پرونده در شعبه دادیاری داشتم که ابلاغ اومد نرفتم الان پرونده در ثنا من حذف گردیده و اصلا نمیاد بروز رسانی هم کردم. علت چی میتونه باشه ممنون پاسخ دهید

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

به دفتر خدمات قصایی مراجعه کنید سابقه در ثنا دیده میشود

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

این امکان وجود ندارد، ممکن است سایت دچار اختلال شده باشد

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

حذف نشده ، گزینه مختومه شده ها ذو خم تیک بزنین .میاد بالا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید به همان شعبه رجوع گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده به صدور قرار منع تعقیب یا قرار جلب به دادرسی مختومه می شود و شما در قسمت مختومه شده ها می توانید روند پرونده را مشاهده کنید.
اگر قرار منع تعقیب صادر بشه به طرفین ابلاغ می شود.
اگر قرار جلب به دادرسی صادر شود پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری دو ارسال می شود و بعد از ثبت پرونده در دادگاه به طرفین اعلام می شود و بعد از مدتی ‌وقت رسیدگی تعیین و طرفین به جلسه رسیدگی دعوت می شوند.