مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در ثمن واقعی معامله

سلام خسته نباشید بنده به عنوان فروشنده ملک به ابعاد 1600 متر را یکسال پیش در معاملاتی فروختم به شخصی که اصلا ندیده بودم و مبلغ که بنگاه به بنده اعلام و در قولنامه ذکر کرده بودند 1 میلیارد بود و حالا متوجه شدم بنگاه از خریدار مبلغ 1 میلیارد 300 میلیون دریافت کرده و به بنده 1 میلیارد داده است و هنوزم سند و به نام خریدار نشده بنده با خریدار هم صحبت کردم حتی میگن من خودم هم هنوز قولنامه مشاهده نکردم و حتی قولنامه هم امضا نکردم و بنگاه بجای بنده امضا و انگشت کرده که نمیدانم چه اندازه راست یا دروغ حال می خواستم بدونم می توانم مبلغ مورد نظر از اینها مطالبه کنم چکار باید انجام بدهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
این موضوع حائز اهمیت است چرا که دلال اگر در معامله نفع داشته باشد می‌بایست به طرفین اطلاع دهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

میتوانید از بنگاهدار شکایت کنید ولی نیاز به ادله حقوقی دارید، بهتر است در اینخصوص جهت مشاوره تخصصی در دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اتحادیه مربوطه نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.
همچنین است طبق ماده ‌337 قانون تجارت مصوب سال 1311 دلال باید در نهایت صحت و از روی صداقت طرفین معامله را از جزئیات راجعه به معامله مطلع سازد ولو اینکه دلالی را فقط برای یکی‌ از طرفین بکند. دلال در مقابل هر یک از طرفین مسئول تقلب و تقصیرات خود می‌باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفت کلاهبرداری ارکان خاصی و ارکان باید وجود داشته باشد تا بتواند آن را کلاهبرداری دانست کلاهبرداری جرمی است که ارتباط نزدیکی با عناوینی دیگر همچون تحصیل مال از طریق نامشروع دارد پس باید دقت خاصی در طرح شکایت یا دفاع از عنوان شکایت انجام داد که پس از بررسی اسناد و مدارک مربوطه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد