مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اضافه مبلغ کمیسیون مشاور املاک

سلام. خسته نباشید . ما چند روز پیش یک زمینی فروختیم به مبلغ 562 میلیون تومان خریدار 20 تومن تو پوز املاک کشید بقیه هم به ما یک چک و کمی هم با شبا زد به حسابمون
حالا املاکی آمده به ما میگه اون 20 تومن که خریدار کارت کشیده به من میرسد حق کمیسیون و هیچ رسیدی هم نداده و بدون توافق هست یعنی ما راضی نیستیم . الان ما چطوری پولمون رو از بگیریم . چون حق کمیسیونش این قدر نمیشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن معامله را به طرفیت خریدار اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطالبه باقیمانده ثمن معامله را به طرفیت خریدار اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق کمیسیون طبق تعرفه بایستی محاسبه شود و در غیر اینصورت از طریق اتحادیه می‌توانید شکایت داشته باشید.
همچنین می‌توانید دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق اتحادیهدمشاورین املاک پیگیری نمایید کمیسیون تعرفه مشخص دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خریدار می‌بایست تمام ثمن را به شما بپردازد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ادله و شهود دادخواست مطالبه وجه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کمیسیون املاکی مطابق تعرفه بنگاهداران محاسبه و باید پرداخت شود و مازاد بر آن غیر قانونی است از طریق واحد صنفی بنگاهداران منطقه موضوع را پیگیری و مازاد را از ایشان وصول نمایید