مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام من کارمند پیمانی وزارت بهداشت بوده ام که تعهد 5 ساله داده ام و سپس از طریق قانون ایثارگری رسمی شدم حال برای استعفا پس از رسمی شدنم مدظف به اجرای تعهد پیمانی خود میباشم یاخیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً تعهد می‌بایست انجام شود مگر اینکه تعهد فوقآن را رفع نماید که می‌بایست این موضوع را از ارگان مربوطه سوال نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به دستورالعمل داخلی ارگان مربوطه دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شما و کارفرما ضمن استخدام و تعهدات طرفین و ضمانت نامه‌های اجرایی عدم انجام تعهد است