مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

سلام وقت بخیر حساب من بابت بدهی سفته ای که دست کسی داشتم و شکایت کرده توسط قاضی دادگاه مسدوده حدودا 3 ساله
آیا میتونم مبلغی که در حساب یارانه جمع شده تو این 3 سال برداشت بزنم و بابت بدهیم بدم؟ و حسابم و باز کنم؟
و اینکه طرح کالابرگ فجرانه ای ک دولت ب مردم داده با کارتی ک مسدوده قابل خرید هست؟ تشکر بابت پاسخگوییتون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان خرید یارانه هست
و دادخواست اعسار بدهین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید بدهی پرداخت شود سپس رفع مسدودی صورت پذیرد استفاده از یارانه فجرانه فقط با کارت متصل به حساب یارانه امکان پذیر خواهد بود که فعلا مسدود است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از آن محل تسویه نمایید ، خیر حساب مسدود امکان استفاده ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق شعبه اجرای احکام درخواست بدهید
تا پرداخت ‌تمام مبلغ ‌محکوم به ، از حساب رفع مسدودی نخواهد شد