مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با قیمت پایین

سلام سه ماه پیش بنگاه ملکم رابا کلاهبرداری با یک سوم قیمت خرید ویک هفته بعد با دوبرابرشروع به فروختن کرد به اتحادیه املاک هم مراجعه کردم وبه خوداملاکی هم گفتم گفت دیگه معامله انجام شده خلاصه کل دارایی ام راازچنگم دراوردن حالا چه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به جهت غبن افحش به خریدار اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به جهت خیار غبن معامله را فسخ‌نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اظهارنامه با موضوع فسخ قرارداد به استناد خیار غبن افحش را برای خریدار ارسال نمائید.
در وهله دوم دادخواست به خواسته تنفیذ فسخ را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متن مبایعه نامه تنظیمی با مشاور املاک نیازمند بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اتحادیه ارتباطی نداردطریقه دادگاه با استناد به خیار غبن می‌توانید قرارداد خود را فسخ نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود یا قید فوریت نسبت به فسخ اقدام کنید، ترجیحا از تخصص وکیل کمک بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد خیار غبن فاحش ولو افحش در صورتی که اسقاط نشده باشد دادخواست اعلام فسخ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سریعأ دادخواست فسخ قرارداد بیع به علت خیار غبن اقامه نمایید
و ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد ارسال نمایید