مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن قرارداد در اداره کار

سلام من مدت 15 سال بدون هیچ قراردادی در اداره کار شهرستان مشغول کار بودم و هر سال به عنواوین مختلف منجمله جذب نیرو از طرف مدیران همچنان به کار خود ادامه دادم ولی بعد از این همه سال متوجه شدم هیچ کاری انجام نمیشه ایا میتونم شکایت کنم با این که مرجع شکایت همون اداره کار هست من به عنوان نماینده اتاق تعاون در اداره مشغول به کار بودم که علاوه بر کارهای خود کارهای اداره نیز انجام میدادم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله با مستندات ابرازی به اداره کارشکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را جهت احقاق حق پیگیری بفرمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به طرح شکایت در ادره کار اقدام نمایید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید اداره کار ابتدا دردخثوص صلاحیت یا عدم صلاحیت خود در رسیدگی به شکایت اتخاذ تصمیم خواهد نمود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید تمام حق حقوق بیمه سنوات عیدی خود را در صورتی که دریافت نکرده‌اید مطالبه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر پیشخوان دولت در سامانه جامع اداره کار به طرفیت اداره مذکور طرح دعوی نمایید