مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جواب

سلام عزیزان ،قرارداد سال 93 دارم بدون تاریخ انقضا وتمدید نکرده،نگهبان شرکت بودم و1402 اخراجم کرده بدون تسویه کامل ،برگه های دریافتی علالحساب دارم با امضا مدیر عامل کجا باید شکایت کنم قراردادم اداره کاری نیست بدون بیمه وهیچ مزایای دیگر.. ایام بکام..

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده و سپس سامانه روابط کار ثبت نام کرده و دادخواست تخصصی تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری تنظیم گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما اقدام بفرمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا در سامانه جامع اداره کار ثبت نام نمایید سپس دادخواست خود را علیه کارفرما خطاب به اداره کار ثبت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بابت حق و حقوق خودشکایت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید
و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی را نمایید
و ..

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر پیشخوان دولت در سامانه جامع اداره کار به طرفیت شرکت یا کارفرمای مذکور طرح دعوی مطالبه حق و حقوق نمایید