مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

سلام وقت بخیر ببخشید یه سوال داشتم من یک چک از طرفی داشتم برگشت دادم مال سال 97بود امسال برگشت دادم الان محکوم شده ب پرداخت اما درخواست اعسار کرده چجوری میشه کار کنم ک قسطی نشه براش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مالی دارد معرفی کنید و تقاضای استعلام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ایشان مالی دارند یا توانایی در پرداخت به دادگاه اعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شاهدین اعسار وی را جرح نمائید یا اموالی را به دادگاه از وی معرفی نمائید‌.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
مستندات شغلی و در آمدی ایشان را ارائه دهید چنانچه مال ثبتی یا وجوهی نزد شخص ثالث دارد معرفی نمایید و درخواست استعلام دارایی ها را انجام دهید شهود معرفی شده وی را به چالش کشید یا جرح و تعدیل نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اموالی از ایشان سراغ دارید معرفی نمود

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام باید ثابت کنید که ایشان دارای اموال می باشند. و تممن مالی دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شهود ایشان را حرج نمایید
و شما باید با ارائه دلایل و مستندات ، عدم اعسار محکوم علیه را اثبات نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای جلسه اعسار شما نیز به عنوان خوانده دعوت می‌شوید ذا آنجا می‌توانید دلیلی بر ایسار (نه اعسار) ایشان مطرح کنید