مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید و توهین به مقامات و تمرد نسبت به مامورین و اخلال در آسایش عمومی

مدتی پیش مامورین ساعت 3 شب به منزل ما ریختن و سراغ برادرم به اتهام ضرب و جرح را میگرفتند .. بعد از آنکه برادرم در منزل نبوده من و برادر کوچکم را بازداشت کردن تا برادرمان خودش را معرفی کند سپس متوجه شدیم به اتهام تهدید و توهین به مقامات، اخلال در نظم و آسایش عمومی و تمرد به مامورین علیه ما پرونده تشکیل شده .. درحالی که طرف درگیری نیستیم. آیا حکمی علیه ما صادر خواهد شد یا خیر و چاره چیست؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام نه اگه واقعا این کارها را نکردید به شدت تکذیب کنید این نوع اتهامات معمولا توی دادگاه تبرئه میاد
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer