مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تمرد نسبت به مامور دولت و خلاصی متهم

سلام برادرم با همسرش یک مدتی ناساگار بود و همسرش مهریه خود را به اجرا گذاشته بود و حکم جلب برادرم رو گرفته بود برادرم یک روز تصادف کرد و از ناحیه قفسه سینه مشکل داشت ما هم به بیمارستان منتقلش کردیم روز بعد وقت ملاقات بود همسر برادرم همراه ماموین نیروی انتظامی برای بازداشتش اومده بودن من ازشون درخواست حکم کردم و گفتم که برادرم مشکل داره از قفسه سینه و صبر کنید که حالش بهتر که شد و دکتر مرخصش کرد ببرینش ولی اول قبول نکردن و با اصرار زیاد ما و اجازه ندادن پرستاران بخش قبول کردن ولی گفتن باید بالاسرش مامور بزاریم من هم گفتم اگه میشه شما جلوی در مامور بزارین چون زن و بچه میاد به ملاقاتش و اینجوری راحت نیستن ولی قبول نکردن من هم گفتم باشه وقتی رفتیم داخل اطاق به ما گفتن که شما برید دیگه ما هم از اطاق رفتیم بیرون
دو سه قدمی که از اطاق دور شدیم یکی از مامورین صدا زد که متهم فرار کرده و مامورین دویدن و در بخش رو بستن و من و دو نفر از همران دیگر ما رو دستگیر کردن من گفتم که من تمام وقت همراه شما بودم و از فرارش خبر نداشتم ولی قبول نکردن
و به اتمام تمرد نسبت به مامور دولت و خلاصی متهم ما رو بردن دادگاه
حالا هم دادگاه برای ما 9 ماه حبس برای تمرد و 9 ماه برای خلاصی متهم صادر کردن
لطفا به راهنمای کنید و یک دفاعیه خوب بهم بگید
الان چکار کنم چون من تا زمانی که فرار کرده بود اصلا خبر نداشتم و حتی مخالف فرارش بودم چون ممکن بود یک مشکل جدی براش پیش بیاد
به قاضی هم تو دفاعیه گفته بودم که من از حکم جلبش خبر داشتم اگه میخواستم فراریش بدم که اصلا نمیاوردمش
لطفا کمکم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت تمایل به تنظیم لایحه به شماره زیر پیامک دهید
پریسا عطاریان وکیل پایه یک دادگستری