مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت تاریخ روی چک و سامانه صیادی

با سلام.بابت طلبم چک صیادی 10 میلونی به من انتقال داده شده که بین تاریخ روی چک و ثبت سامانه حدود 17 روز تفاوت وجود داره و در سامانه تایید چک را هم زدم. ضمنا از زمان صدور هم تقریبا 18 ماه سپری شده. حالا بانک برگشت نمیزنه و صاحب چک هم پشت نویسی اصلاح تاریخ نمیکنه.از جهت قانونی چه اقدامی باید انجام بدم؟با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا باید از طریق قانونی اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود