مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مبلغ اجاره

سلام من مستاجر مه در پارسال خانه ای با 40دملیون پول پیش و 2200 اجاره ماهیانه قرار داد و در بنگاه با کد رهگیری ثبت شده در سال 1402 اکنون برای تمدید موجر درخواست 32000 اجاره و 10 ملیون پول پیش بیشتر رو دارد ولی طبق قانون املاک و مسکن افزایش اجاره خانه برای کان شهرها 20 درصد اعلام شده اکنون باید چه مبلغی رو به صاحب خانه طبق قانون پرداخت کنم و ایا مالک میتونه در چه شرایطی افزایش بی حد و نصاب برای او وجود دارد یا خیر بچباید طبق قرارداد پارسال که کد رهگیری داره انجام دهد راخنمای کنید ممنون و متشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونی وجود ندارد که فقط بیست درصد اضافه کند بستگی به وجدان مالک و رضایت مستاجر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید موضوع را ضمن اظهارنامه به اطلاع ایشان برسانید لیکن در عمل چنین مواردی متاسفانه رعایت نمی‌شود و بیشتر به وجدان موجر وابسته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید توافق کنید معمولا این مورد رعایت نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد و مفاد آن بستگی به توافقات حاصل شده طرفین دارد.
توصیه بر این است که با توافق و دوستانه موضوع فیصله پیدا نماید.