مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام
آیا اگر ازیک قاضی به خاطر حکم اشتباهش شکایت کنی . بعداز بررسی
پرونده شکایت رد شود و بگویند که مثلا قاضی اشتباهی نکرده در پرونده شما .
در چنین حالتی که نتوانی ادعای خود را برای اشتباه قاضی ثابت کنی .
چه حکمی و چه عواقبی یا چه جریمه هایی درپی دارد.
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
اصولا مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد مگر در قالب جرم افترا قرار بگیرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

عواقبی ندارد و قاضی هم بر علیه شما شکایتی نخواهد کرد

حميدرضا  علوي طباطبايي

جناب آقای حميدرضا علوي طباطبايي :

در «قانون نظارت بر رفتار قضات» 13 نوع مجازات و 30 جرم احصاء شده است. اگر شکایت از قاضی به واسطه تخلف از تکالیف شغلی قاضی باشد و نهایتاً منجر به برائت قاضی شود هیچ جرمی برای شاکی متصور نیست.