مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ویلا

با درود..بنده سال 1401 ویلایی در گیلان خریدم که مجوز ساختش برای سال 98 یوده و هنوز پایانکار نداشت. طبق قراردادمون گرفتن پایانکار بر عهده فروشنده است..امسال بلاخره کارشناس آمد عدد بالای خلافی و جریمه اعلام کرد.در صورت عدم پرداخت جریمه توسط فروشنده چه رای صادر خواهد شد؟چه راهکارهایی برای الزام فروشنده به پرداخت جریمه هست؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می توانید برای الزام فروشنده به اخذ پایان کار دادخواست حقوقی مطرح کنید و پرداخت هزینه ها نیز بر عهده فروشنده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق مبایعه‌نامه نامه اقدام کنید در غیر اینصورت طرح دعوی الزام به پرداخت جریمه و اخذ پایان کار و تنظیم سند اقامه دعوی نمایید

حميدرضا  علوي طباطبايي

جناب آقای حميدرضا علوي طباطبايي :

با اقامه دادخواست الزام فروشنده به انجام تعهد اعم از اخذ پایان کار و پرداخت جریمه و تنظیم سند و محکومیت وی می توان پس از صدور حکم و در مرحله اجرای حکم، در صورتی که محکوم علیه از اجرای تعهد خودداری کند، محکوم له با خرج خود تعهد را انجام دهد. بدیهی است اجرای احکام هزینه های انجام شده را از محکوم علیه وصول میکند و نیازی به طرح دعوای مجدد نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام فروشنده به انجام تعهد دهید