مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط محکوم به

باعرض سلام..بدهکار ما قبل از قطعیت رای دادگاه اعسار در دادگاه تجدیدنظر درخواست تقسیط محکوم به را داده است..آیا این دادگاه قانوني است؟؟آیا میتوانم در روز دادگاه اعتراض به غير قانوني دادگاه داشته باشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده بایستی رأی اعسار قطعی شود و سپس نسبت به تعدیل اقدام نمود‌.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

سلام
فلسفه دعوی اعسار یعنی عدم توانایی پرداخت محکوم به و تقاضای تقسیط آن، پس درخواست ایشان غیر قانونی نیست هرچند که تاثیری هم ندارد ، مهم رای دادگاه تجدید نظر نسبت به اعسار می باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما می‌توانید به احضار ایشان همزمان در جلسه رسیدگی خدشه وارد آورید و نیز به رای دادگاه اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تقسیط محکوم به باید ابتدا حکم قطعی اعسار صادر گردد