مشاوره حقوقی رایگان - حکم 6ماه حبس و پرداخت 1درصد دیه به همسرم ک ادعا کرده بنده اورا با چاقو او را مورد ضرب و شتم قرار دادم

باسلام بنده تقریبا2سال پیش با همسرم ک ترک منزل کرده بود منزل پدرش وبنده رفتم منزل پدرخانمم ک دای بنده میباشدتا همسرم رو ب منزل برگردونم و دران لحضه دعوای لفظی صورت گرفت ودختر بنده ک ترسیده بود با پلیس110تماس گرفت و چندمامور وارد منزل شدند ک بنده اون لحضه وسط سالن ایستاده بدون هیچ حرکت خشنی مشغول صحبت بودم که مامور از بنده خواست که بیرون بیایم و من هم بدون حرکت اضافی همراه ایشان به بیرون از منزل رفتم و دلیل مشاجره رو با مامور درمیان گذاشتم و تقریبا بعد از 10دقیقه یک عدد چاقو از داخل اوردند ب مامور بازجو نشان دادند و ادعا داشتند ک مطعلق به بنده بود ک اصلا چنین نبود ودقیق صاحب چاقو برادر کوچک همسرم بود.بنده نپذیرفتم وفردا پاسگاه حاظر شدم و بعدش دیگه هیچ احضاره ای دست بنده نرسید ک دادگاه حاظر بشم.پیام ارسال به خطی میشد که دست خوده خانم و دخترم بود ک من هرگز اطلاعی نداشتم.که متاسفانه بعداز مدتی از زبان همسرم از اشنایان شنیدم ک 6 ماه حبس دارم و1ونیم درصد دیه ک موردی نداره پرداخت میکنم.اما 6 ماه حبس چرا و چند ماه پیش هم حسابهای بنده مسدود شد...حالا نمیدانم قاضی بر حسب چ مدرکی ادعای همسرم رو پذیرفته که من به او چاقوزدم وقتی مامور شاهد بوده و بنده در بازجویی گفتم که اصلا مال بنده نیست و مطعلق به برادرشه اونم بعد از چند دقیق بیارن ...البته حکم صادر هم به من ابلاغ یا تسلیم نگردید از طریق سنا و نه حضوری..وناگفته نماند ک از ان مدت تا حالا من و همسرم پیگیر کارهای طلاف بودیم و توافقی از هم جدا شدیم و با پسره 9ساله ام زندگی میکنم در شهر بهارستان اصفهان...لطف شما زیاد دوست عزیز.متشکرم????

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه سوال شما درباره 6 ماه حبس است در صورت داشتن مهلت اعتراض ب دادنامه اعتراض در صورت قطعیت درخواست پابند نمایید در صورت داشتن مهلت اعتراض چنانچه نخواسته باشید ب حکم اعتراض نمایید تسلیم ب حکم هم می توانید دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حساب‌های شما به خاطر دیه مسدود شده لذا در صورتی که پرداخت کنید رفع مسدودی حساب می‌گردد و برای 6 ماه حبس نیز ملزم به تحمل حبس هستید که می‌توانید پس از ورود به زندان از طریق واحد اجرای احکام زندان درخواست‌های تخفیفی تقدیم نمایید بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی در دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر کاربردی حقوقی نیاز به بررسی مدارک مرتبط با موضوع مطروحه می‌باشد‌.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر برایتان رای صادر شده است و غیابی است، واخواهی کنید