مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کد ملی توسط کارفرما

سلام بنده در سال 98و 99به عنوان کارگر ساده در یک کارخانه تولید درب و پنجره کار میکردم و در همان سال از کد ملی بنده سوء استفاده شده و برای من فاکتور خرید پروفیل آلمینیوم صادر شده از یک کارخانه در اراک امسال با بسته شدن حسابم متوجه بدهی مالیاتی شدم و پیگیری کردم و اداره مالیات میگن باید کل مبلغ با جریمه دیر کرد پرداخت کنم که نزدیک به 20میلیون هست در صورتی که من کارگر بودم و همچین مبلغی برای من مقدور نیست پرداخت کنم حتی خرید نکردم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی و همزمان شکایت کلاهبرداری از کارفرما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما به برگه تشخیص مالیاتی اعتراض کنید