مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل حقوقی

چک به ضامن دادم برای اقساط بانک که وام گرفته بودم نشد اقساط را پرداخت کنم چک برگشت خورد برگشت زننده چک حساب یارانه و مستمری بازنشستگی پدر ومادرم را مسدود نموده آیا با وجود آن امکان زندان هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالی توقیف بشه حکم جلب صادر نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر اموالی توقیف شده امکان حبس نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زندان شما و یا جلب شما در صورتی است که هیچ اموالی از شما از طریق سازمان ثبت ، پلیس راهور و بانک مرکزی شناسایی نشود . در صورت عدم شناسایی ، بازداشت خواهید شد . اما اگر مالی از سوی شما شناسایی شود ، از محل فروش آن ها ، مبالغ مورد اشاره ، برداشت خواهد شد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً احکام جدید حاکی از عدم محکومیت زندان است اما شما مکلف به پرداخت اقساط هستید وگرنه مستمری پدرتان قطع خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که انباری نداشته باشید جلب خواهید شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است اگر اقدام نشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در صورت توقیف اموال محکوم علیه زندانی شدن معنی ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در قوانین ایران، استفاده از چک بدون محل به عنوان وثیقه یا وعده پرداخت، جرم محسوب می‌شود. بنابراین، در صورتی که چکی که به بانک داده‌اید برگشت خورده باشد و باعث مسدود شدن حساب‌های شما شده باشد، باید به سرعت با بانک تماس بگیرید و با آنها توافق کنید تا این مشکل را حل کنید. در صورتی که بانک اعتقاد داشته باشد که شما به عمد چک برگشتی صادر کرده‌اید، ممکن است اقدام به پیگرد قانونی کند. اما در هر صورت، اگر شما تمامی تلاش خود را برای پرداخت بدهی چک انجام داده و با بانک به توافق رسیده باشید، این می‌تواند در دادگاه به عنوان دلیلی برای اخذ حکم سنگین تر در برابر شما مطرح نشود. به علاوه، در اکثر موارد، به دلیل برگشت چک، قضات اغلب تمایل دارند به جای حبس، جریمه‌ای را برای شما مقرر کنند. با این حال، همیشه بهتر است با وکیل مشورت کنید تا بهتر بفهمید چه اقداماتی در این مورد می‌توانید انجام دهید و از چه حقوقی برخوردار هستید.