مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خودرو

سلام خدمت اساتید بزرگوار
ببخشید بنده یه ماشین خریدم یه ماه پیش
و تو قولنامه اش نوشته به شرط شاسی سالم و ضرر و زیان هم قید شده
حالا بردم کارشناسی شاسی ماشین ترک داره میشه بر اساس قولنامه شکایت کرد بابت پس دادن یا گرفتن ضرر و زیان از فروشنده.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است. بر اساس مفاد قولنامه، شما می‌توانید نسبت به أخذ ضرر و زیان اقدام نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب تخصصی تنظیم گردد