مشاوره حقوقی رایگان - اذیت مادر

مادر من در طول میره سر کار بهمن و اسفند کارش بیشتر میشه و انتظارای زیادی از من داره!
شب که میاد خونه میزنه همه چیو پرتاب میکنه اینور اونور حتی ظرف سس و لیوان و نون و اینارو!
زورم میاد از اینکه انتظار داره خونه رو جارو بکشم ظرفارو بشورم ناهار و شام بپزم اتاقمو جمع کنم لباسای پذیرایی رو جمع کنم و خلاصه خیلی از این کارا!
من فقط 15 سالمه:))))
همش داد میزنه وقتی ام منطقی باهاش حرف میزنم نفرینم میکنه:)

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

با یک روان شناس تلفنی صحبت کن و قضیه را شرح بده راهنماییت می کنن تو اینترنت سرچ کن بهزیستی فکر کنم مشاوره رایگان داره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به مشاوره خانواده‌رجوع کنید
و با123اورژانس اجتماعی تماس بگیرید