مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو از روی پلاک

سلام میخواستم بدونم که شخصی زده به ماشین من فرار کرده و من از روی پلاکش شکایتشو کردم حل اختلاف حالا میخواستم بدونم الان پلاکش شکایتی روش ثبت شده یا نه باید چیکار کرد که فهمید شکایت روی پلاک ثبت شده یا نه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بعد از اصدار رای از طریق شورا گواهی به راهنمایی جهت توقیف صادر میشه مگر اینکه از ابتدا دستور موقتی نیز خواسته باشید