مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمینی که مدعی پیدا کرده است

با سلام، بنده زمینی در یک روستا با سند شورایی خریداری نمودم و شورا هم مهر تایید بر مبایعه نامه ما زده است. حالا شخص سومی پیدا شده که ادعا میکند زمین به اسم او بوده و ما از شخص دیگری زمین را خریدیم و شکایت نموده و اتهام خرید مال غیر و همدستی با فروشنده و کلاهبرداری به من زده شده، بدون احضار من به دادگاه برای پاسخگویی. در حالی که شورا برای ما تایید کرده که این زمین به نام شخصی بوده که من ازش خریداری کردم و همه در روستا ایشان را میشناختند به عنوان مالک . بدون پیش زمینه قبلی یک پیامک سامانه ثنا برایم امده که وقتی پیگیر شدم نوشته بود قرار منع تعقیب لغو و قرار جلب به دادرسی برای فروشنده و خریدار صادر شده است. سوال من اینه که
1- جلب به دادرسی است به چه معناست؟
2- چرا اصلا کسی از من نخواسته با مدارکم به دادگاه بروم و از خودم دفاع کنم، چون کپی چک و مبایعه نامه و مهر شورای روستا را دارم.
3- از الان به بعد باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نگران نباشید طبق توضیحاتی که دادید تا چند روز آینده شما را برای ارایه مدارک به دادسرا دعوت خواهند کرد