مشاوره حقوقی رایگان - عدم افزایش حقوق در آموزش و پرورش

با سلام
معلم هستم و مشغول خدمت در آموزش و پرورش.
در آبان رفتم مرخصی زایمان.
در مهرماه افزایش در حکمم داشتم که باید آموزش و پرورش برای من حکم میزد اما در مهر نزده و پایان آبان حکمم رو زده است. الان تامین اجتماعی میگه چون دیر حکمت رو زدن و قبل از شروع مرخصی حکمت نیست، ما طبق حکم قبلی به تو حقوق میدهیم. آیا این درست هست که قبل از مرخصی افزایش حقوق داشته باشم اما به خاطر تعلل آموزش و پرورش برای من اجرا نشود؟
باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق آموزش و پرورش پیگیری نمایید موظف هستند رفع اشکال نمایند.