مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و تاخیر تادیه

با سلام بنده خواهان پرونده ای هستم که مبلغ 134 میلیون بابت اصل و 8 میلیون بابت دادرسی و به علاوه تاخیر و تادیه باید توسط محکوم علیه به من پرداخت شوم
1- برای تاخیر و تادیه نیاز به دادخواست اینجانب میباشد؟(پرونده قطعی و در اجرای احکام دادگاه عمومی میباشد)
2- طرف مقابل دادخواست اعسار داده اما وی دارای 4 پلاک فعال خودرو و 2 خودرو به نام خود میباشد و در شرکت نفت نیز مشغول به کار است همچنین خانه وی در گرانترین منطقه مسکونی شهر میباشد
با توجه به شرایط فوق اعسار وی پذیرفته خواهد شد؟
با تشکر

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

1. خیر
2.اگر مدارک دارایی طرف را داشته باشید خیر

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

1 خیر
2 پذیرش اعسار و نحوه قسط بندی بسته به شرایط محکوم علیه و نظر قاضی دارد