مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی تصادف

با سلام در جاده دو طرفه در حالی که همه چیز ایده آل بود ودر فاصله150متری راهنما زده و اقدام به گردش چپ کردم که ناگهان موتوری که پشت سر بنده بودو اصلا حواسش نبود اقدام به سبقت با سرعت بالا کرده بود در صورتی که سمت راست بنده یک ماشین به راحتی رد میشد که در این تصادف آینه بغل سمت راننده ودرب جلو ماشین من آسیب دید بعد از تماس با پلیس راهور و حاضر شدن سر صحنه با گزارشی که از طریق بی سیم خود اعلام کرد موتور را مقصر دانست. حالا بعد از چند روز که من برای گرفتن کروکی به مرکز پلیس راهور مراجعه کردم هیچ چیز با صحنه مطابقت نداشت و در گزارش وکروکی بنده رو مقصر دانسته بود میخواستم ازتون خواهش کنم راهنمایی کنید آیا بنده میتونم به این مورد اعتراض کنم وچجوری وبه کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

به نظریه کارشناسی اعتراض کنید و هیات سه نفره را بخواهید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

وقتی دادخواست یا شکایت دادی تقاضای کارشناس رسمی کن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
به شورای حل اختلاف جهت تعیین کارشناس سه نفره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادله موجود و بازبینی دوربین‌های محل وقوع حادثه به نظریه کارشناس اولیه اعتراض و درخواست کارشناس سه نفره کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
...