مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب در مجتمع مسکونی

با سلام
ما ساکن طبقه 3 (آخر) یک مجتمع مسکونی هستیم که کلا 6 واحدیم و یکی از ساکنین با گذاشتن پمپ موافق نیست و هزینه را پرداخت نمیکند و کنتور آب هم مجزا نیست
ما هم یک پمپ داخل خانه بدون مخزن و صدای زیاد نصب کردیم که نیمه اتومات است و همیشه هم روشن نیست
آیا ساکنین طبقه پایین در صورت کمبود آب میتوانند شکایت کنند ؟ درصورتی که به آنها هم ذکر شد که اگر موافقت نکنید مجبوریم که هرکس برای واحد خودش پمپ بگذارد

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تصمیمی که ساختما بگیرد برای همه لازم الاتباع است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تصمیم مربوطه اخذ شده عمل کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کلیه سکنه ملزم به پرداخت هزینه مشاعات در جهت انتفاع همه مالکین یا سکنه هستند در غیر این صورت ممتنع اجبار می‌شود