مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه و قرارداد قبل از صلح

با سلام برادرم یک قطعه زمین از پدرم خریداری کردن که نوشته دستی بوده چون اون زمین سند ندارد
و اینکه تو قرارداد هم پدرم به عنوان فروشنده اطلاعاتش ثبت شده هم مادرم. یعنی در بخش فروشنده امضا و اثر انگشت هر 2تاشون هست.
و این که قرارداد برای سال 1401 بوده و بعد از فوت پدرم ما اقرارنامه دادیم ماه پیش که این زمین هارو دیدیم که پدرم سال 98 داده به مادرم داده که دوتا از برادرام به عنوان شاهد و من به عنوان مطلع امضا کردیم، بعد برادری که قرارداد به نامش بوده این زمین رو با من صلح معوض کرده. سوالم اینجاست اگه حکم سفیه برای مادرم اعلام بشود آیا با اینکه به عنوان فروشنده اطلاعات پدرم و امضا و اثر انگشت موجود هست آیا صلح من هم باطل میشود؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر دلایل و مستندات دادگاه بپذیرد بله

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام ، اگر حکم سفیه بودن صادر بشه و صلح شما هم بعد این تاریخ بوده بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به توضیحات دقیقتری دارد.اما اگر در معامله ای حجر اثبات شود از اساس باطل و انتقالهای بعدی نیز باطل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بستگبگی به این دارد حجر برای چه زمانی اثبات شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات انتقال زمین است
باید مالک اصلی زمین مشخص گردد
باید تاریخ حجر مشخص گردد
و ..