مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحصیل مال نامشروع

سلام
یکسال هست که برای من پیام اومده که یک نفر از من و یه نفر دیگه که اصلا هیچ کدوم رو نمیشناسم عنوان تحصیل مال نامشروع شکایت کرده
من اصلا نمیدونم قضیه چیه فقط تونستم پیدا کنم که شخصی که از من شکایت کرده 250هزار تومن به حساب من کارت به کارت کرده و از همون یک سال پیش کارتم مسدود شد و و همون 250هزار تومن هم مسدود هست داخلش
من خودم شیراز هستم پرونده اول ایذه بود بعد از یک سال دوباره پیام اومد از ثنا که پرونده رفته دادسرای سبزه وار و در صورت نیار به حضور ابلاغ میشه
الان من باید چی کار کنم؟من اصلا نمیدونم داستان چی هست و چرا تموم نمیشه!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالاً کسی از حساب شامی به حساب شما پول واریز کرده است

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
چون آشنایی به این مسائل ندارین میتونین وکیل بگیرین