مشاوره حقوقی رایگان - دعوی خانوادگی

با سلام .من در شرف آخر دعوای خانواده هستم. تمکین. حکم ازدواج مجدد گرفتم.با وجود اینکه من دوتا فرزندپسر دارم. ولی همسر من ناسازگاري کرده و ترک منزل کردن و میگن که نصف خانه را به نام من بزن تا برگردم. ولی چون رفتار خانم بار اولش نیست ودو مرتبه مرتکب ترک منزل شده و با این وجود به خاطر بچه ها هنوز علاقه بهش دارم‌ . ودر خواست طلاق یکطرفه هم دادم شاید بترسد و بگردد ولی هنوز خبری نشد. با این تفاصیل دادگاه مهریه میتونه یک خونه من رو که قولنامه هم است بابت مهریه توقیف کند. تمکین همسر و گرفتم. ازدواج مجدد و هم گرفتم . الان درخواست طلاق یکطرفه دادم.ولی با گذشت یک سال .و حدود 5 ماه از تاريخي که دادگاه به من داده هنوز داماد نشدم وبه همراه خانواده‌ ام پدر و مادر به وضعیت بچه هام میرسم .وایشون می‌گویند که پشت قولنامه تو محضر بنویس و امضا کن دو دنگ تا وقتی که من زنده ام ایشون حق فروش ندارد و به شرطی که خانم زندگی کند. آیا میشه با این تفاصیل به حرف خانم کرد

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مهریه ارتباطی به سایر دعاوی ندارد، هر مالی از شما یافت شود، قابل توقیف است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یک خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت خانه زیاد باشد
باید قرارداد تخصصی تنظیم گردد تا در آینده دچار مشکل نشوید