مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام
من با یک نفر یک گاو شریکی خریدیم و بعد سه سال متوجه شدم بدون اجازه من همون سال اول گاوی شریکی خریدیم و فروخته حالا من شکایت کردم و درخواست خسارت و فروش مال غیر کردم الان حکم از دادگاه اومده و طرف اعتراض زده ایا اعتراض به نتیجه میرسه یا رد میشه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به دفاعیات وی ومستندات او بستگی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود