مشاوره حقوقی رایگان - قاعده اقدام

باسلام،سوال بنداین است، که دوست بنده،مدتی در سایتهای شرط بندی پول میذاشته،وبعضی مواقع برنده میشده، همکارش وقتی از این موضوع مطلع میشه،طمع میکنه و ده میلیون به حساب دوستم واریز میکنه و ازش میخاد با این پول،براش تووی سایط شرط بندی شرکت کنه ولی متاسفانه پعد از واریز پول به حساب سایت،باخت نصیبش میشه، حالا همکارش ازش شکایت و مطالبه پولشو کرده، ایا این عمل همکار که با اذن و اراده خودش به خودش ضرر زده، مصداق قاعده اقدام میشه؟راهکار دفاع در پرونده چیه؟باسپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که اثبات شود با علم و اطلاع این پول جهت عالیت در سایت‌های قمار و گروبندی واریز شده است دوست شما نه تنها مستحق دریافت پول نیست بلکه از نظر قانونی این وجه به عنوان مجازات به نفع دولت ضبط می‌شود ضمناً مجازات‌های قانونی به قوت خود باقی است

احسان بیگدلی

جناب آقای احسان بیگدلی :

خیر شامل قاعده اقدام نیست می تواند مبلغ خود را استرداد نماید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
اصل در واریز مبلغ به حساب دیگری پرداخت دین (بدهی) می باشد و بار اثبات خلاف آن برعهده طرف مقابل (مدعی) می باشد.
از طرفی پیشنهاد میگردد به هیچ وجه نپذیرید که این مبلغ در سایت های قمار و شرط بندی هزینه شده است و در صورت اثبات استفاده از سایت های شرط بندی عنوان نمایید که از پول شخصی خود در این سایت ها استفاده شده و به ماهیت قمارگونه این سایت ها اطلاع نداشته اید.
#حسین_منصورخاکی_وکیل_دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعالیت در سایت های شرط بندی جرم است و اگر اقرار کنه در سایت شرط بندی فعالیت داشته ممکن است مشکل پیش میاد.
به هر حال اگر بتونه ثابت کنه با اجازه خودش بوده قابل مطالبه نیست.