مشاوره حقوقی رایگان - نیابت قضایی برای جلب سیار

بانام خدا
باسلام وقت بخیر من تقریبا دوساله ازموجرقبلیم ودیعه مو میخوام چون ثنای موجر در تهران بود ومنزلش درتهران شکایت حقوقی درصدرتهران است واحدوکالتنامه ای درمسکن مهرپرندداشت موجرکه نشد توقیف کنم
نیابت قضایی قاضی اجرای احکام برای رباط کریم حوزه ی قضایی صادرکردندبرای شروع چکاربایدبکنم
باتشکرازراهنمایی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد اگر نیاز به مشاوره دارید تماس بگیرید