مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر 8 ساله

با سلام وقت بخیر ، حضانت فرزند دختر 8 ساله ام را گرفته ام اما مادرش دخترم را اغفال میکند و در اجرای احکام میگوید میخواهم پیش مادرم بمانم و قاضی اجرای احکام هم میگوید به علت قوه قهریه نمیتواند بچه را تحویل من دهد لطفاً من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
حضانت تا 9 سال با شمابعد از اون دختر خود می‌نماید اما همچنان اگر مادر صلاحیت نداشته باشد شما می‌توانید برای عدم صلاحیت اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت حق و تکلیف پدر است در صورتی که ثابت شود مادر امکان نگهداری ندارد و یا به مصلحت طفل نباشد این حق از او سلب خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به قانون حمایت خانواده و اینکه در قانون حمایت خانواده به مصلحت فرزند اشاره و به آن تاکید شده است لذا موضوع را از طریق پزشکی قانونی و ارجاع به کارشناسان روانشناس تعیین تکلیف خواهند نمود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در قانون حمایت خانواده به مصلحت فرزند اشاره و به آن تاکید شده است لذا موضوع را از طریق پزشکی قانونی و ارجاع به کارشناسان روانشناس تعیین تکلیف خواهند نمود