مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارکنان شعبه دادگاه

باعرض سلام وادب
پدر زن بنده در دادگاه ... درقسمت شورای حل اختلاف فعالیت می‌کند و با سوء استفاده از نفوذ و ریاکاری های خود باعث تضییع حق بنده شده است تا حدی که طی پرونده سازی‌ها و جعل هایی که انجام داده بود تمامی احکام برعلیه بنده صادرشده و بنده با فرجام خواهی از دیوان عدالت اقدام کردم ولی بعداز 4ماه متوجه شدم مانع از ارسال دادخواست دیوان عدالت شدند درحالی که برگه های تایید ارسال با فیش پرداخت و مهریه و... همه دستمه
میخواستم بدونم با مدارک محکم و بسیاری که برعلیه برخی کارکنان دادگاه این شهرستان دارم ازکجا اقدام کنم تا نتوانند اعمال نفوذ داشته باشند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق هیأت رسیدگی تخلفات بدوی ثبت شکایت نمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفاتر قضایی اقدام به طرح دعوا کنید