مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام
مغازه ای بصورت سرقفلی از مالک خریداری شد. مقرر شد مالک سندصلح سرقفلی در محضر خانه بنام خریدار مغازه تنظیم نماید که به نحوی از انجام اینکار صرفنظر مینماید.
مدتی بعد مالک ملک را به نفر دیگری میفروشد و مالک جدید درخواست کرایه سرقفلی می نماید. در این بین خریدار مغازه شکایت می نماید و دادگاه حکم به تنظیم سند سرقفلی بنام خریدار مغازه و پرداخت کرایه مینماید و مجدد مالک از انجام اینکار صرفنظر می نماید و نهایتا نماینده دادگستری سندصلح سرقفلی بنام خریدار تنظیم می نماید.

نماینده دادگستری لفظا اعلام میکند کرایه سرقفلی به مالک جدید بدلیل خودداری از انجام تنظیم سند تعلق نمیگیرد.

سوال اینکه :
1-در فروش مغازه با چنین شرایطی نیاز به هماهنگی با مالک جدید میباشد؟
2- ادعای کرایه سرقفلی با چنین شرایطی به مالک تعلق میگیرد؟