مشاوره حقوقی رایگان - بعنوان مطلع از من نام برده شد

با سلام.شرکتی تازه تاسیس که خانم بنده در اون شرکت هم سرمایه گذاری کرده وهم بصورت آنلاین تبلیغات فروش را انجام میداده در زمینه فروش طلا با اجرت کارگاهی.لی بعد از مدتی که درخواست حق الزحمه خود را کرده با سنگ اندازه‌ای از طرف مسئول شرکت روبرو شده که به همین عنوان چندین مرحله شخص بنده هم به شرکت مراجعه نمودم جهت احقاق حق ضایع شده باتوجه به عدم رانندگی خانمم من مجبور به رساندن و منتظر ماندن پایین شرکت بوده ام، مسؤل شرکت که خانم مطلقه ای هم هست از من بعنوان مزاحمت شکایت کرده وعنوان کرده که چندین مرحله تعقیب ومزاحمت به وسیله خودرو شخصی خودم برای ایشان داشته ام وعکس خودروی بنده را از پشت نزدیک محل شرکت گرفته وضمیمه پرونده کرده است،علیهذا بنده منکر هر گونه مزاحمت شده ام و حضور خود را در آن محل مربوط به کار خانمم دانسته ام.در ضمن شکایت از من صرف دیدن پلاک خودرو ام شده است نه خوده من

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و حضور شما نزدیک شرکت موجه و دارای دلیل قانونی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درست گفتید هیچی نیست با این حال اگر نگرانید وکیل بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعنوان مطلع احضار شدید صرفا جهت اطلاعاتی که دارید است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف وجود خودرو نمی‌تواند اثبات‌کننده جرم باشد و بایستی دلیل محکمه‌پسندی در این ارتباط وجود داشته باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت
به همین صورت دفاعیات خود را ارائه نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای دومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. با دلایلی که ذکر کردید ، اثبات اتهام شما کار ساده ای نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید در شعبه تحقیق حاضر و از خود دفاع نمایید

محسن قربانی

محسن قربانی :

اگر همسرتان برای شرکت مشغول به فعالیت می‌باشد نگران شکواییه نباشید ضمناً می‌توانید از مشاوره حقوقی تلفنی نیز بهره ببرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ادعای خودرا به اثبات برسانند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای سومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد مع الوصف بررسب و رسیدگی میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای چهارمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. صرف وجود خودرو در آن محل اثبات کننده جرم نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای پنجمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

لیلا قمی اویلی

سرکار خانم لیلا قمی اویلی :

با سلام
بهتر است پس از بررسی و مطالعه پرونده پاسخ داده شود.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

همین دفاعیات را به عنوان مطلع در دادگاه نمایید

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

باسلام هیچگونه نگرانی برای شما نیست فقط دفاعیات واظهارات خود را صادقانه ارایه دهیدواین شخص شاکی هست که باید دلیل محکمه پسند ارایه نماید یقینا اگر دفاعیات قوی ارایه دهید قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت در خصوص مزاحمت انکار کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل دفاع است و جای نگرانی نیست درصورت تمایل به همراه یک وکیل مراجعه کنید