مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشک قانونی

باسلام.بنده تصادف کردم ولی باتوجه به اینکه دراین تصادف کتف چپم ترقوه شکسته شده پلاتین گذاشتن وهمچنین جراحات حارثه درسمت راست وکبودی سمت راست وکبودی سمت چپ ودکترپزشک قانونی در نوبت مجددختم درمان رواعلام کردکه هنوزبنده هیچ گونه علائم سلامت درکتف چپ ندارم ودردوبی حسی درکتفم دارم لطفاراهنمایی بفرماییدکه چگونه میتوانم اعتراض خودم راثبت کنم.باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد از ابلاغ نظریه پزشکی قانونی می توانید به نظریه فوق اعتراض کنید به دادسرا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای این موضوع می‌بایست شکایت نمایید نظر پزشکی قانونی اگر اعلام شد می‌توانید به آن اعتراض کنید درخواست کمیسیون 5 و یا هفت نفره داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به نظریه اعتراض نمایید