مشاوره حقوقی رایگان - قضایی

باسلام
بنده بابت ضرب و شتم و توهین از همسرم شکایت کردم بعد از جلسه دادرسی حکم قطعی دادن واتهام رو محرز و مسلم دونستن وقرار جلب به دادرسی دادن، وحالا اخطاریه شخص ذی سمت ومرتبطین فرستادن، اولا این جلسه برای چی هست اگه حکم قطعیه؟ ثانیا اگه شاکی و متشاکی شرکت نکنن در جلسه، نتیجه چی میشه؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

قرار قطعی را مقامات دادسرا دادن تازه اول راهه دادگاه باید حکم بدهد آن هم قطعی

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام جلسه دادگاه کیفری هست شما باید تو جلسه شرکت کنید و از حق خودتون دفاع کنید قرار جلب دادرسی نتیجه تحقیقات دادسرا هست میزان مجازات در همین دادگاه تعین میگردد هر کدام حضور نداشته باشید و دفاع نکنید ممکن است بضررتان گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
دادسرا حکم صادر نمی کند . فقط پرونده را با جمع آوری ادله برای رسیدگی در دادگاه آماده می نماید.

روح الله امینی

جناب آقای روح الله امینی :

این ک میفرمایید مراحل تحقیقات و رسیدگی در دادسرا بوده و قرار صادر شده در مرحله بعدی پرونده در دادگاه رسیدگی و حکم مقتضی صادر میشه..شرکت نکردن شاکی و متهم به ضررشان تموم میشه و حضور شما به عنوان شاکی به نفع شماست

بشیر علی  پاریاد

جناب آقای بشیر علی پاریاد :

سلام. تا به اینجا در دادسرا رسیدگی شده و پرونده شما به دادگاه برای رسیدگی ارجاع شده است . در صورت عدم حضور شاکی احتمال رد دعوی است