مشاوره حقوقی رایگان - پیامک از طرف دادستانی

سلام خسته نباشین این پیام از طرف دادستانی برام اومده سه چهار بار ناخواسته وارد سایت شرط بندی شدم لطف کنید بگین چی می خواد بشه
دارنده حساب بانکی به شماره
هویت شما از طریق سامانه هوشمند، در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است.
طبق قانون، هرگونه قماربازی، شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس بعنوان مجازات درنظر گرفته شده است.
کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از این مراجع ها زیاد داشتم باید یک سری اطلاعات را بدانم مشاوره رزرو کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دیگر وارد اینگونه سایتها نشوید این یک اخطار بوده اگر ابلاغیه ای انجام شد پیگیری کنید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

یا سلام
به نظر صرفا یه شما تذکر داده شده است.
در صورت تکرار احضاریه برای شما ارسال خواهد شد.

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام اگر اعلام جرم بشه ابلاغ مجدد میفرستن براتون

روح الله امینی

جناب آقای روح الله امینی :

این پیام ها صرفا برای هشدار به شماست..در صورت تکرار حتما پیامک بعدی ابلاغیه حضور در دادسرا هست و اعلام جرم ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصولا هشدار است
اما امکان‌ بروز مشکل وجود دارد ‌تکرار نکنید؛
امکان‌تشکیل‌ پرونده وجود دارد و یا ممکن است تشکیل گردد…