مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی کارت بانکی

درود
حدود 4،5 سال قبل رمز دوم کارتم رو از طریق تلگرام در اختیار یک شخص ناشناس گذاشتم که گفتن پول میدهند و پول واریز میکردند به کارت من و برداشت میکردن به کارت خودشون و که مشخص شد کلاهبرداری بوده و بعد از یکی دو برداشت (مبالغش یادم نیست) زیر یک میلیون بودش بعد از اون کارت من مسدود شد و رفتم دنبالش از بانک گفتن دادستانی یه همچین چیزی بسته کارت رو باید بروید نامه بیارید
من هم اونموقع چون سنم کم بود ترسیدم راستش و نرفتم
و چون سهام عدالت و.. من همه چیزم روش میریزه باید از مسدودی در بیارمش !
من متولد 17/10/1384 هستم
مشاوره میدهید که چکار کنم؟
آیا مشکلی برای من پیش میاره؟
تا الان قضیه دادگاهی ای نداشته ام!
فقط میترسم برم دنبالش..
بانکش ... هستش که شنیدم رفته زیر مجموعه یک بانکی..
چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید ببینی پرونده در چه وضعیتی هست از همان بانک بپرس از چه دادسرایی نامه زدند